Godmorgon!

Hej! Märkte nu att min buss inte går fören om en halvtimme så jag sitter och chillar :)

Idag är det bara två dagar kvar tills jag åker till kroatsien! Det ska bli så mysigt. Vi ska bo på en av öarna, en bil fri ö, så man får typ cykla och gå. Jag har inte packat än men jag ska göra det ikväll.

På Onsdag är det premier! :s Vi ska spela Hata Romeo, och det är jättenervöst för vi typ kan inte replikerna. Men jag ska öva nu!

Ciaooo!

Klar med plugg!

Nu är jag äntligen klar med allt plugg och har lämnat in de flesta uppsattserna. Känner mig så duktig ^^ Nu måste jag bara sy klart min klänning. Ska gå upp lite tidigare imorgon och sy, kan lägga upp en bild sen kanske! men varning; den är inte så fin :P

Puss och kram!

Prao och annat kul

Hej! Jag är ledsen att jag inte har bloggat på två veckor, men jag har haft prao så nu har jag massor att berätta! :D

Första veckan praoade jag på Resturang Jungfrusund. Det var en praoplats som jag fick i sista sekunden eftersom jag inte hittade någon annan. Därför han jag inte riktigt kolla upp platsen och jag visste inte riktigt vad jag skulle få göra. men när jag kom på måndag så fick jag arbeta jättemycket! Jag fick blanda saft, brygga kaffe, hämta disk, lämna disk, sortera bestick, hämta glas, sortera glas i baren, torka bord inne/ute, hämta ljuslyktor, sevreva tallrikar med varm mat, lägga upp mat i bespisningen bära backar med läsk/ölflaskor, sortera tvätt, skära bröd, tillrättavisa vilsna kunder, ta emot skit från arga kunder osv. Kort sagt kan man sägfa tt jag kände mig ganska utnytjad där. Så istället för att vara kvar där hela veckan så hittade jag på kort varsel en praoplats hos en veterinär på fredagen. Det var jättelärorikt! Jag fick se när dom slipade tänder på en häst, vaccsineradwe en valp och klippte en katt. Sen var det en tax som var sjuk också. Men jag lärde mig lättemycket!!

den här veckan har jag varit på parkteatern. jag har lärt mig jättemycket om teater och hur dom jobbar, vilket var vad jag ville lära mig. Jag har fått se på när dom repar och när dom sitter i mask och kostym. Sen har jag fått sitta med på personalens veckomöte. Den kosntigaste uppgiften jag fick var att leta efter tvättmaskiner på nätet :P Min handledare var lite smått galen och lite uppe i det blå, men i det hela stora gick allt bra.

Oj va mcyket text det blev :o Hoppas ni orkar läsa :P

//lo♥

1 månad kvar!

Hej!
Nu är det bara en månad kvar tills jag drar till kolocep island som ligger i Kraotsien. Det ska bli jättehärligt, och jag känner att jag är värd det med tanke på allt plugg jag just nu sitter och drunknar i. Har kollat några bilder från google och det ser verkligen fint ut. Eller vad tycker ni? :)







Längtarlängtarlängtar!!
//lo ♥

Guldlock ^^

Min lillasyster har det finaste håret i världen! Fast när den här bilden togs hade jag lockat det i 3 timmar. Hehe.

Vid vätterns strand...






Dress up!

Jag brukar inte lägga upp egobilder eftersom jag då känner mig lite...hm, ego. Men jaja, här är i alla fall lite bilder från när vi firade farmor och farfars födelsedagar!



:D

Gick i de här klackarna hela kvällen. Inte riktigt min stil egentligen, men jag ville göra ett undantag och prova på det! Och jag som är så ovan att gå i klack! :S Det blev lite snubblande hit och dit, men jag höll mig på benen hela kvällen! *stolt*

lo ♥

RSS 2.0