Eminem &Royce Da 5'9 feat Bruno Mars - Lighters



Älskar den här låten, kan inte få den ur huvudet. Men vem klagar? ♥

:^)

HEJ ALLA COOLA!!!

Imorgon börjar skolan. Fattar inte att sommarlovet redan är slut?!?! Kollade mitt schema på infomentor (hatar den sidan) och det såg ganska så najs ut, förutom den 2 h lååååånga håltimmen så är det väl okej. Hur okej det nu kan bli att börja skolan efter tio veckor. Snyyyyfft!

Nu ska jag dra iväg till vällingby tror jag att det blir och köpa bla en loggbok, tänkte hålla reda på mig lite mer i år x]

Ciaoo!

kroatsien

Slänger in en bild från kroatsien. Saknar det nu när det börjar höstas här hemma.

Att leva i nuet...


Man får ofta höra att man ska leva i nuet, och jag försöker verkligen. Ta vara på dagen och lev i nuet. Men vad är då att leva i nuet? De flesta skulle nog säga att det är att inte tänka tillbaka och inte blicka frammåt. Och det låter ju logiskt.

Men tänk er ett liv utan minnen. Minnen är nästan allt, det som har hänt i livet och som man kan tänka tillbaka på är ju det som formar en människa.Och tänk er ett liv utan något att se fram emot. Ingenting att längta till!

se tillbaka, rusa framåt

running away, never looking back


Jag tror att konsten är att kunna leva i det förflutna men att kunna gå vidare. Att kunna blicka frammåt, men att vända sig om ibland och se tillbaka.

"Kolibri liknande insekt"?

Det här är det konstigaste djuret jag någonsin har sett!

Jag skulle gå och mata min grannes kaniner, och så ser jag vad jag först tog för en nässelfjäril. Men när jag såg närmare trodde jag att jag hade sett en kolibri! De finns ju inte ens i sverige. Så tittade jag närmare och märkte att den hade känselspröt. Jag var helt förvirrad och kom hem i tron på att jag hade upptäckt en ny art. Men så goglade jag på "Kolibri liknande insekt", och då kom den här bilden upp, identisk med djuret jag nyss hade sett.

Helt otroligt, inte sant? Har ingen egen bild, den här är från googel, men den ser precis ut som den jag såg. Det ser ut som en blandning av en fjäril och en fågel, men det är en sk Dagsvärmare, en sällsynt fjäril. Jag är jätteglad att jag har fått se den! Visst är den vacker?

Lovisa ♥

RSS 2.0